Ons Koor

Door de jaren heen heeft Perfect Sound voortdurend aan de weg getimmerd. Regelmatig doet het koor mee aan nationale en internationale korenfestivals. Het gezelschap was zelfs een keer te gast op een festival in Polen. Tijdens Valkenswaardse culturele evenementen laat Perfect Sound graag van zich horen. Eens in de twee à driejaar organiseert Perfect Sound, eventueel samen met een ander gezelschap, een avondvullend programma in Valkenswaard. Onze gasten waren onder andere MaxiBand Timeless, Camus, Dississit.

In 2006 bestond ons koor 20 jaar. 6 maart 2006 organiseerden wij een jubileumconcert in de Hofnar. Verder hadden we eind mei 2006 een jubileumconcert in Tienen, zustergemeente van Valkenswaard.

in 2008 hadden we zelf een groot concert georganiseerd in de Hofnar, met als thema "liefde".

in 2011 organiseerden wij ons jubileumconcert in de Hofnar. Een groot succes!

29 en 30 maart 2014 organiseerden wij een groot concert in de Belleman. Het thema was "herinnert u zich deze nog". Wij hadden een fantastische begeleidingband Maxiband Timeless en vele ander muzikanten traden ook op in dit zelfde thema. Deze twee dagen waren muzikaal een enorm succes.

19 januari 2020 stonden we op het podium in Paradiso. Een super ervaring.

Zingen bij Perfect Sound is een mix van gezelligheid en serieus bezig zijn met muziek. Dit is iets wat veel mensen aantrekt. Mocht je twijfelen of het ook iets voor jou is: we nodigen je hierbij van harte uit om een keer een of meerdere repetities bij te wonen. Je merkt dan vanzelf of je het leuk vind en of je lid wilt worden.

Wat foto's van het korenfestival bij Cheer's in Riethoven


 

 

Tot ziens.